Opinie

Napisz kilka słów o nas i współpracy z COOL CUT

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
10 wpisów.
Kamil z Tvzew napisał/a 04/09/2020:
Rewelacja, gdy tylko założyłem osłonę na kaloryfer, zrozumiałem, że to nie jest zwykła blacha pomalowana proszkowo, a ARCYDZIEŁO. Pokój nabrał nowoczesności przy zachowaniu właściwości grzewczych kaloryfera żeliwnego. Zamawiam kolejną do dużego pokoju. Dziękuję za fachowe doradztwo. Polecam każdemu!!!
beata z Włocławek napisał/a 31/03/2020:
Super zakup -estetyczne wykonanie Sprzedawcę w skali do 6 oceniam na 6 pkt Polecam
barbara z tychy napisał/a 31/03/2020:
jestem bardzo zadowolona z usługi osłonka super polecam
Anna z Lublin napisał/a 29/01/2020:
Pełen profesjonalizm. Bardzo miły i rzeczowy kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka a zamówione osłony tak solidne i ładne, że aż szkoda, że nie mam więcej kaloryferów 🙂
Anna z Warszawa napisał/a 22/10/2019:
Wspaniała robota!Jestem zachwycona zarówno kontaktem z właścicielem jak i samymi osłonami.Jakość przeszła moje oczekiwania, szybka realizacja,efekt zachwycający.Bardzo polecam, solidnie, miło i w dobrej cenie!:) Pozdrawiam serdecznie Ania z Warszawy.
Adam z Warszawa napisał/a 11/05/2019:
Bardzo dobra firma. Polecam
Magdalena napisał/a 15/04/2019:
Zgodnie z wytycznymi i zaprojektowanie osłony,wszystko poszło po mojej myśli. Pasuje i pieknie się prezentuje Jestem bardzo zadowolona A przesyłka bardzo szybka. Polecam . 🔝👌🎯
Sylwia z Warszawa napisał/a 25/02/2019:
Dostałem towar. Jestem super zadowolony. Polecam wykonawcy godny zaufania
Michał z Radzymin napisał/a 24/02/2019:
Polecam ! Produkt spelnil moje oczekiwania, zgodny z zamowieniem,nie jest drogo a jakosc wykonania bardzo dobra,swietny kontakt z wykonawca,
coolcut napisał/a 16/01/2019:
Witamy serdecznie i zapraszamy do komentowania i opiniowania naszych projektów i ich realizacji...
Translate »